nytt x2

Halloj allihoppa! Nu kommer ett kort inlägg som jag lovade förut på mina nya tröjor som jag köpte igår. Både tröjorna är köpta på VILA.






what time is it.

Hej bloggen och ni som läser♥. Idag är det lördag och det har vart en lugn dag. Jag hgar inte fått så mycket gjort kan man säga. Har i allafall vart iväg och köpt lite godis. Jag har ont i tungan för att jag ätit för många sura godisar. Har även fikat idag. Känner mig väldigt nyttig.. eller inte.


mormor och morfars klocka



fridayfridayfriday.

Hej bloggen och ni som läser♥. Idag är det äntligen fredag (jippie helg!) och dagen har spenderats med Moa och Matilda. Efter skolan åkte vi ner till stan och fikade. Mysigt! Fick även med mig två tröjor hem. Visar någon annan dag. ♥


jag, moa & matilda
Bilderna kommer från moa (länk).

just in fairy tales.

GODDAGENS. Imorgon är det ingen skoldag, vi har fått massa hemjobb att göra istället. Det ska jag göra idag så kan jag sova och ta det lugnt hela dagen. Ska bli sjukt skönt. Idag var det en jobbig dag i skolan. Finns många anledningar: vi började klockan åtta, har haft matteprov och franska läxförhör. Så jag förtjänar en skön dag imorgon!  Till annat, jag har laddat upp lite bilder från kameran. Här är bilder från helgen när jag var med M.


snö

slingat håret



muffinsbak som vanligt

Stockholmstreetstyle.


Bild: stockholmstreetstyle.

Satt och kollade genom stockholm streetstyle för att få lite ny inspiration, och det fick jag! Fastnade för den här outfiten.  Love it! Blir nästan sugen på ett par egna lårhöga stövlar. Geek glasögonen är ascoola! Klicka HÄR och ni kan också inspireras ;)

fredag, 22/1 10

TJENA. Idag var det skola som vanligt. Vi läste på någon text inför nationella proven. Texterna var inte dom roligaste.. förra årets var bättre. I allafall... efter skolan åkte jag ner på stan med Matilda och Moa. Först åt vi på bamboo city (asgott) och sen shoppade vi. Jag är jätteglad för jag köpte ett par jeans som är perfect! Blev även lite smågrejer. Bloggar om det en annan dag.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Skulle vart med Moa  och Matilda men det blev så sent och nu orkar jag inte dra någonstans. Blir en hemmakväll. Har ju cocacola och en data, haha.
Ni måste lyssna på den här covern: finaste!




Torsdag 21:15

Imorgon har jag sovmorgon vilket känns underbaart! Vi börjar kl. 10:10. Just nu sitter jag och pratar i telefon med Matilda. Vi har bestämt för att gå på stan imorgon, jippie. Måste köpa lite bas-grejer och sånt därt.
Idag orkade jag mig ut och springa konstigt nog! Så jag känner mig väldigt stolt. Och tränad, gudars vilken skön känsla att känna sig tränad. Nu ska jag fixa lite grejor vi hörs ♥


Today+ outfit

HEJ. Igår var jag på dåligt humör tror jag, det kanske ni märkte. Idag är jag i alla fall på bättre humör! Skolan var faktist skön idag. Vi hade inte så många lektioner och sen skulle vi åka skridskor. Nu är jag hemma och har nyss ätit lite, idag hade jag tänkt att gå ut och springa. Vi får se hur det går med det för det är inte så kul att springa ute när det är så kallt och halt. 




These days

Hej bloggen! Nu var det några dagar sen igen.. jag har varken haft tid eller lust men nu är blogglusten tillbaka. Under dessa dagar har jag bland annat hunnit med att sett avatar på bio och shoppat lite. Har även träffat Johanna!






Haha, fråga inte vad vi tänkte där.

Nu ska jag sova klockan är mycket och det är skola imorgon! Natti <3

Fashiontoast



Fashiontoast är verkligen en inspirationskälla. Hon har sjukt bra stil!

It's something that I can't live without

Hej! Det var inte igår. Idag är det fredag(jippie!) och jag har vart i skolan. Idag har jag inga planer! Jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Imr ska jag hitta på nåt me J. Det har förresten blivit sjukt kallt ute, häromdan var det minus 29! Sjukt.  




nitar ♥


Inspiration, Mary-Kate



Först och främst; tummen upp för skjortor av alla slag! Det är sket snyggt. Här har MK pusslat alla bitar kan man säga... Skorna, jeansen, skjortan, smyckerna, brillorna, inspiration or what!

Fläta


Bild: jag

Tänkte bara tipsa er om att göra en lös fläta i håret innan man går och lägger sig. Det är tydligen jättebra för håret och gör att håret växer fortare! Amazing.

Love, you gotta feeling that you can't hide

Godmorgon bloggen! Eller ska man säga goddag kanske. Jag har presic ätit frukost och kollat på the hills. Dom visar "the hills weekend break" på mtv. Jag är helt galen i the hills, satt och kollade på det nästan hela dagen igår också. Ikväll är det premiär av den nya säsongen! Ska bli väldigt kul att se.
Just nu sitter jag och lyssnar på denna låt:


minns ni "idol lars"?

Fools in love

Hellu sweeties. Skolan drog igång igår igen. Det kändes väldigt konstigt att börja på en fredag måste jag säga. Jag hade väldigt svårt att somna natten innan, men konstigt nog hade jag inga problem med att komma upp på morgonen! Skönt med helg och sovmorgon nu igen..
Gårdagen tillbringades med Matilda och Moa. Vi kollade på skräckfilm och åt hallon med smält choklad. En mycket mysig kväll.

Nu slänger jag in massa bilder som jag tagit under lovet!

 
belysningar i ett träd

lotions, bra på vintern!

har bakat en hel del under lovet..

var med Matilda



shoppat!

Fawys

Hej och välkomna till min nya blogg! Kände att jag tröttnade på mitt gamla bloggnamn; fannysolgren.blogg.se så jag bytte till fawys. Fråga mig inte hur jag kom på det. Det är lite konstigt men annorlunda och samtidigt är mina två första bokstäver med i det. Det passar mig perfa!
xoxo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0